Viime yönä en oikein saanut unta. Kaiken maailman asiat vain pyörivät mielessä ja kahden aikaan katsoin viimeksi kelloa. Esikoinen tuli aamumaidolle sitten viiden aikaan ja vihdoin kymmenen aikaan nousin miehen ja lapsen jälkeen ylös ja laahustin vessaan katselemaan negaa. Pissin kippoon ja uitin testitikun päätä. Katselin, kun punainen väri näytti taas liukuvan testialueen läpi jättäen jälkeensä vain tarkistusviivan. Mutta sitten alkoi erottua haamu...
867753.jpg
Valtava tunnehyöky kävi läpi ja olin itkeä. Otin tikun ja vein miehelle. No, no, no, se malttamattomana kyseli kunnes näytin tikkua. No mitä tässä ny lukee. Siinä lukee, että me haetaan daim-kakkua tänään.

Sitten vasta iski kumpaankin se jännitys, mikä aiemmin oli pysynyt enimmäkseen piilossa. Koko kroppa tärisi. Mä mietin vielä hetki sitten, että en mä ihan tajua tätä. Mut jos mennään kaupungille, ni käydään ostamassa Lindexistä niitä pöllövaatteita.

Omien laskujeni mukaan la on 10.5.2008. Katsotaan kuinka pitkälle tämän kanssa päästään. Joka tapauksessa tiedoksi ainakin yhdelle lukijalle, että tämä ei vielä ole tämän julkisempaa.

Karsee nälkä. Ihan samanlainen kuin esikoisen kanssa. Saas nähdä kärsinkö tällä kertaa pahoinvoinnista. On tämä niiiiin jännää.