En varmaan koskaan tule käsittämään, että minkälaisiin ihmisiin se Serbian biisi oikein vetosi. Olen sitä ihmetellyt ääneen täällä niin monin eri sanakääntein, että miestäkin jo alkoi naurattaa ja myönsi, ettei hänkään kyllä käsitä. Päälaulajasta ei osannut sanoa mitä sukupuolta on vai onko mitään, taustaeukot kiemurtelivat yhdessä sumpussa tosi tukalan näköisissä vaatteissa ihan homssuisina. Enkä vieläkään muista miltä se kappale kuulosti. Vissiin täti osasi laulaa, sen muistan, mutta itse kappale? Ei mitään muistikuvaa. Käsittämätöntä.

Israelin kappaletta minä äänestin. Ja totesin, että muu Eurooppa on kyllä ihan totaalisen huumorintajutonta porukkaa, kun ei finaaliin edes päässyt. Piti kuunnella YouTubesta tänään vielä uudestaan. Ikinä en oo euroviisukappaleelle nauranut niin paljon. Loistavaa!

Ruotsilta olisin odottanut paljon värikkäämpää showta, kappale kyllä kuulosti hyvältä. Hanna lauloi hyvin ja kappale on ok. Georgian kappaleen kelpuuttaisin ämpäriini.

Jos Ukraina olisi voittanut, olisi viisuista jäänyt ihan hyvä loppufiilis. Mutta nyt jäi sellainen maku, että viitsiiköhän tuota ensi vuonna katsoa lainkaan. Tuollaisen voittokappaleen jälkeen on tullut ihmeteltyä sitäkin, että miten sama ihmisjoukko on viime vuonna voinut äänestää Lordin voittoon. Ei käy mun järkeen.

Suomalaisista postikorteista tykkäsin! Kauniita, monesta tuli kotoinen olo. Ei liian kliseisiä, tosi kivoja. Krisse nyt on mun lemppari vanhastaan. Kovasti kiinnostaisi tietää, mitä hänestä ulkomailla tykättiin!  Juontajat taas. Are you ready, are you ready, are you ready, are you ready, are you ready. No ei ne kyllä varmaan oo, jos ovat sikakalliit liput ostaneet ja matkustaneet ympäri Eurooppaa kuuntelemaan. Luultavasti niitä ei tippaakaan kiinnosta koko sou, eikä ne oo yhtään valmistautunu kuuntelemaan mitään musiikkiesityksiä tai pisteidenlaskua tai että jopa äänestäisivät. Oiva Lohtander olisi ollut miljoonatuhatsatakertaa parempi juontaja. Markus Kajo kaveriksi ja aaah. Ei olisi ollut teennäistä mautonta kiiltokuvameininkiä tasan yhtään!

Enkä mä oikein käsitä sitäkään, miksi jotkut euroviisut näin liikuttaa. Ehkä käsittämättömyys on se avainsana.