Kaksi sadetakkia (6€/kpl) ja musta kotikesämekko samaan hintaan, 10 kertaa kalliimpi kesämekko, ku oli niin ihana, 2 peruspitkähihaista, 3 imukuppikoria vessaan (kestositeet tosi söpösti ja kätevästi säilöön), pesukukka, kangastilkku, ekokaupasta tummaa kahvisuklaata, maapähkinöitä ja huppari. Ja siis ihan vaan sitä hupparia lähdettiin ostamaan. Mies eilen erehtyi ehdottamaan, kun tuli se lenkillelähtöepisodi. Nyt ei sitten enää tarvi kiukutella, ku on liian pieni takki. 7kg painan nyt enemmän kuin ennen raskautta ja takki on sinä kesänä ostettu. Ei ihme, jos vähän kiristää. Tarkoitus on vielä hoikentua, mutta hoikistumisprosessi vaatii mukavat vaatteet. Kuten on nähty, ei sitä epämukavissa tule lähdettyä. Ai niin, en löytänyt papukaijatarroja. En ehtinyt edes katsoa.

Ihana mies. Äitienpäivän piikkiin meni osa ostoksista, mutta osti se kaksi t-paitaa itselleenkin. Oli hyvällä päällä, kuten minäkin. Vauvakin jaksoi hienosti, vaikka reissu kesti monta tuntia.

Poika tietää mikä on nappi ja hänestä on hauskaa kosketella nappeja ja äiti sitten sanoo aina "nappi". Tuli vähän kiire yhdessä kaupassa vetää vaunuja etäämmäs, kun poika kurotteli jonkun ihan vieraan naisen farkkujen takataskun nappia. Ihana lapsi. Kiekui riemuissaan, kun isänsä kantoi hetken aikaa sylissä kasvot menosuuntaan. Nauraa röhötteli. Osoitteli lukuisia lamppuja katossa ja nukkui kauniisti päivänunetkin. Tällaisina päivinä haluaa ehdottomasti lisää tuollaisia pieniä ihmisiä elämäänsä. Tämähän kasvaa! Ei se pian enää ole pieni.

Pari aivan pikkuruistakin vauvaa tuli nähtyä. Ei, ensimmäinen reaktio ei ollut, että voi kun söpöööö, mulle kans. Eka reaktio oli, että miksi ne on noin pikkuisen tuoneet tällaiseen bakteerien pesään, ostoskeskukseen. Tosin ei sitä itse osannut niin ajatella, kun poika oli ihan tuore. Kuukauden iässä jo kävimme Prismassa. Nyt ymmärrän kovin hyvin sitä setää, joka tuli meiltä kysymään vauvan ikää ja epäili, josko niin pienen paikka lainkaan on supermarketissa. Silloin kuukauden ikäinen oli jo tosi iso verrattuna vastasyntyneeseen, nyt kuukauden ikäinen on ihan hirmuisen pieni, kun vertaa 11-kuukautiseen. Niin ne näkökulmat muuttuvat. Miehelle jo lupasin, että seuraavan synnytyksen jälkeen en kahteen kuukauteen vie vauvaa mihinkään. No neuvolaan ehkä.