Eilen katselin youtubesta jotain ala-asteikäisille suunnatun tuntuista videonpätkää imetysten eduista vauvalle ja siinä näkyi aivan vastasyntynyt korkeintaan muutaman päivän ikäinen pikkuinen ja melkein tippa kohosi linssiin, kun oli niiiiiiiin söpö. Sellainen pikkuinen hentoinen olento. Tuli sellainen käsittämätön olo, että voi kun tuollaista pääsisi hoitamaan eli a) olisi sellainen ja b) olisi itse synnytyksen jäljiltä sen verran voimissaan, että jaksaisikin hoitaa. Esikoisen syntymästä seurasi hellettä viikkotolkulla, mikä hidasti toipumistani ja olin pitkään ihan voimaton. Sairaalassa ollessa taisin neljän päivän sisään kerran vaihtaa pojalle vaipat, kun oli ihan hirveän voimaton olo. Onneksi oli perhehuone ja mies auttamassa.

Tänään luin netistä juttuja, joissa pikkuisten vauvojen vanhemmat puhuvat arjestaan ja ryskäsi päälle nostalgia esikoisen vauva-ajasta. Että se oli pikkuinen ja avuton ja ihana.

Tahtoo sellaisen.

kp6, joten sellaiset pari viikkoa menee vielä ennen edes yritystä. Ensi viikonloppu reissataan ja sen jälkeen voisin alkaa tikutella ovista.